Lei av snus og avhengighet?

 

Kutt snusen

Kutt Snusen

Er du lei av snus, røyk og nikotinavhengigheten? Har du bedre ting å bruke pengene på? Ønsker du bedre helse? Har du forsøkt å slutte før, men synes det er vanskelig?
Enten du snuser eller røyker, så vil boken avsløre honningfellens hemmelighet, og vise deg veien ut den skjulte bakdøren. Boken er priset langt unner det du må ut med for å få en boks snus eller ei pakke med røyk.
Den skjulte døra fant jeg etter 18 år med snus og et forbruk på over 2 bokser om dagen. Det er 4 år siden, og jeg ønsker med denne boka å avsløre for de som tror de ikke klarer å slutte hvor enkelt det faktisk er. Når bakdøra ikke lenger er skjult, vil også du forundre deg over hvor enkelt det er å slutte. Selv hadde jeg forsøkt å slutte, mange ganger, men bare for å falle tilbake til nikotinen etter 1, 3, 9 måneder som snusfri. Jeg tør nesten ikke si det, men hadde jeg latt være å begynne, hadde jeg spart meg for rundt 500.000kr, eller med dagens pris, nær det dobbelte.
Jeg håper at også du tar deg tid til å lære hemmeligheten, legg inn en god pris og kos deg med boka. Når hemmeligheten avsløres kan du selvsagt fortsette å snuse eller røyke, men av de som har fått lese boka før jeg bestemte meg for å publisere den er det ingen som forstår at det å slutte kunne være så enkelt.
Lykke til, og jeg gleder meg til å høre fra deg når også du kjenner hemmeligheten.

Boka er tilgjengelig for pc, ipad, iphone, tablets, smartphones etc, og lastes raskt og billig ned fra feks amazon, ibooks, smashwords og de fleste andre større tilbyderne av ebøker. Tilbakemeldingene forteller at boka er lettlest, at den virker og at det tar 3-7 dager å lese boka. 

DU kan være snusfri om 3-7 dager! Og du vil ikke ha noen problemer med slutte. Ingen av de som har sluttet sier de savner snusen, eller har kjent abstinenser eller det beryktede suget.

Last den ned på ipad, iphone eller ebook lesere. Eller du kan laste den direkte ned nå til din pc.

Comments are closed.